tisdag 16 oktober 2007

Husdjur i fokus



Då det känns som att prettofoto och bildredigering alltför länge stått i vägen för kvalitetsdjur här på Rovhalet så tänkte jag på förekommen anledning dela med mig av mina egenägda djur. Ovan sträcker de stolt ut sig på ägorna. Medsols skådar vi Johnny - säl i huset, Anouschka - katta, samt Gulag - Giraff.

Värt att notera om Johnny är hans oupphörliga bökande i havets skafferi. Han viker då inte för bajssträngen när tillfälle ges! Dock är bordsskicket, till de andra kreaturens fasa, undermåligt. Även sovplatserna kunde ägnats större omsorg. Strömlinjeformen finner man däremot även i salongerna då en beundransvärd kvickhet ger sig till känna.

Anouschka har fler än en gång ertappats med huggtänderna begravda i sin egen avkomma. Kattlikhetens andra sida får sitt uttryck i det ständiga lekandet med garn samt förmågan att förse de andra djuren med anekdoter om grannarnas sätt. De nio liven lär dock behövas då blodpropp och kattcancer utgör dagliga tillstånd.

Gulag är längst.

1 kommentar:

swooshen sa...

vi på wbl är mkt tacksamma för länken, har fått mottaga många glada mejltillrop från mina kollegor. först dn, nu rovhalet - världen är vår!